Post by campnubcodemand on Mar 6, 2022 19:00:48 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде генератор драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Talking Pierre the Parrot 2022 version ▞▞▞
У реду је, помаже ми када ми је досадно
Вау
Бекар игра
Успорите да бисте инсталирали
ОВА АПЛИКАЦИЈА ЈЕ ОДЛИЧНА... али још увек сам љута што Лари и Хари више нису доступни😠😠😠😠
Talking Pierre the Parrot Hordiq alq
Вау веома кол♥♡♥♡
Ова игра је невероватна и волим да играм, али желим да кажем да је потребно да урадите више ажурирања у овој игри него што ће ова игра бити одлична. Покушајте да разумете моју тему, момци👍👍🙂
Добра игра СВИЂА ми се игра
Свиђа ми се супер смешно.и идеја о Тому у њему.прелепа.размишљао сам о бубамарици која прича. француски и енглески
Хакована је нескидајте има хакера уоцима види се каддоче том. НЕСКДАЈТЕ упозоравам вас!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(нескидајте)све талкиг су гаковане НЕСКИДАЈТЕ.!!!!
Морате да додате игрице у ову игрицу као талкинг том 2
тхе ллб
Веома невероватна игра има добру графику и звукове. Много ми се свиђа и предлажем да сви играју ову игру.
Моја млађа сестра ужива играјући се.
Тј. врло добро
Одлицна игрица
My Design Home Makeover: Dream House of Words Game Kelime sej
Волим говореће папагаје који се разликују од осталих апликација за разговор и погледао сам све оне апликације које причају или мислим да волим, волим их, али папагаје који говоре супер-супер-сјајно Мислим, стварно ми се свиђа заједно са разговором са Анђелом и разговорним Томом хвала ти за чинећи га
Даћу 1 звездицу јер има дечији режим
Онако је игрица а ли је уреду
1. Дизајн апликације није добар 2. Папагај је пребрзо говорио. 3. Ако ставимо неки текст на текстуалну таблу, папагај би требало да говори, стави ту опцију.
Веома лепа игра Ова игра за веома 0не, тако да немојте рећи да је ова игра само за дете да је ова игра за врло једног
Добра је 😉
Пјер је тако сладак!!!, прави рокенрол и баца парадајз. Пјер је паметан папагај. 🐦🐧, слично код птица, пингвина, заљубљених птица, папагаја и ара.
~Веома је добра игра~ али имам 3 звездице
Веома лепо 😄
Урнебесно забавно да понавља ствари. Волим бацање ствари.
Talking Pierre the Parrot Hordiq bjn
Веома досадна игра. Када сам инсталирао ову игру мислио сам да је ова игра попут игре која говори, али има само једну област. Фоолисхнесс!!
супер игрица
Па није толико изгубити
Некада сам волео игру 2014, али сада је помало застрашујуће. Рекли сте да сте исправили грешку, али не! Постоји грешка ако чак и Пјер изговори реченицу како треба, Том се насумично појављује, али уместо да га исправи, он само одлази. И када сам се после 7 година улоговао у игру, док сам стављао лажни датум рођења, Пјер је почео сам да прича у позадини. Тако сам се уплашио, молим те поправи ово! И даћу вам пет звездица!
😻😻😻 волим да водим Тома 😘🤔❤❤❤
Платио сам пуну верзију. Заменио телефоне сада жели да поново платим пуну верзију. Каква пљачка
Сладак је. -_-
Не волим ову игру колико и Талкинг Том јер не учи баш малу децу да раде ствари. Чак би и мала деца вероватно мислила да је ова игра досадна. То их ничему не учи. Такође бих оценио ово са 2 или 3 звездице.
Вау Том удара папагаја ЛОЛ
Не знам зашто људи мрзе ову игру јер је безбедна за децу, у реду је, не волиш игру која прича Пјер није хакер само узима Анђелу је хакер не говори Анђела је крива, човек је хакер али поправи сада, безбедно је да се игра, немој да уништиш игру
Глупо али сутра у петак!
Свиђа ми се
Talking Pierre Intrattenimento zefq
Лоше
Веома добра игра, али треба више ствари као што је причајући Том
Најбоља игра икада, ова игра је моја омиљена игра јер је ова игра легенда мог времена боља од губљења времена на баттле роиале игара као што су фрее фире и ПУБГ
Урадио сам једну од рекламних ствари да добијем додатне анимације, али сам преузео пасијанс и покренуо га, али га није откључао. поправите
😠😠😠😠😠🖕🖕
Немојте скидати апликацију са "ХАКЕРА"
волим то
није добро