Post by campnubcodemand on Mar 6, 2022 19:10:54 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code begalinė ištvermė ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2022 version ▞▞▞
Vaikinai, aš noriu šio žaidimo, tai yra geri grabpikai ir dabar valdykite atsisiuntimą pabandykite žaisti
Per vėlu žaisti (-_-)
Tai gana gerai, bet norėčiau, kad galėtumėte išsaugoti savo žaidimą
Tai išplėšė mane iš pinigų, kuriuos sumokėjau už įsilaužimo režimą ir generalinius, ir dabar neleis man atkurti pirkinių
Žaidžiant intensyvumas nuolat didėja, todėl turite galvoti ir planuoti eidami į aukštesnio sudėtingumo lygius... nors sunkiausias lygis beveik neįmanomas. Tačiau atliekant pratimus, sunkiausias lygis taip pat tampa „keksų žingsniu“ ir kiekvieną kartą žaisdamas galite laimėti
Man patiko šis žaidimas, kai man buvo 10 metų, ir aš myliu šį žaidimą šiandien. Tačiau jūs galite įveikti 90 % žaidimo tik su urviniais žmonėmis ir katapultomis, kol turėsite pakankamai, kad pasiektumėte lygį ir gautumėte keletą super kareivių.
Pigi grafika ir kvaili personažai. Padarykite tai tikrovišką ir daugiau muškietos detalių, tokių kaip... iš tikrųjų atrodo kaip muškieta, o ne kaip beprotiška patranka ar medžio šaka.
Jis kainuoja 4,99 vien generolams, net neverta leisti pinigų šiam žaidimui
Juodo ekrano taisymas
Kurkite ir apginkite savo bazę, vystydamiesi per visą istoriją. Urvinis žmogus į kosmosą. Kiekvienam amžiui naudokite specialias atakas.
Smagu, kad sugaišite šiek tiek laiko, bet greitai sensta
Nepavyks pasiekti neįmanomų pasiekimų, bet apskritai gana šaunu
nuostabus žaidimas patinka. patiko kai buvau vaikas. galbūt išbandykite kažką panašaus į pasakojimo režimą ar nuotykių režimą
Pridėkite kelių žaidėjų režimą
Tai „Age of War“, bet jūsų telefone. Ko daugiau nori
Viskas gerai
Dėl naujojo generolų režimo aprašymo jis skamba puikiai, bet 4,59 GBP yra baisu, kai jo nemokamas įvertinimas padidės
Age of War Strategie tsz
Age of War Diskarte dbxc
Tai lygiai taip pat, kaip ir kompiuteryje. Šis žaidimas yra tikrai linksmas ir užima daug laiko.
skiriu 3, nes tai šaunu
Ištrinti šis žaidimas yra toks apšviestas ir vieną dieną turi būti filmas, o tai toks LOL, kad nežinai, ką su juo galima padaryti, todėl Cal įveikia kaip amžius, naktys yra amišai, amžiai, aš myliu šoninę šviesą ginklai, bet taip pat dd ginklai 8 metu jie vis dar turi geresnius šone Aldi peilis žmonės kandžioja jie vis dar turi lėktuvą, kas įeina ir tai yra sriuba ir nužudė jį ir vienintelė nuotrauka man neatrodo kaip tai yra ir vardas Sophie keičiasi į naktinį amžių, nes jis eina beca
Man labai patiko šis geimas, žaisdavau kai buvau 5 metų. Man dabar 10 metų, atradau šį geimą po 5 metų pertraukos
Jo turi būti daugiau. Nes aš jį žaidžiau 1000 kartų ir man tai atsibosta, bet kitaip. Viskas gerai
Kiekvienas turas per visus amžių tempus, ypač paskutinis. Ir žaidimas atrodo tiesiog negražiai
Ziauriai geras per kompa yra
Žemos kokybės žaidimas, nuobodus per kelias minutes. Kai tik išeini iš ekrano, kad pamatytum gaunamus pranešimus ir pof... Grįžote į pirmąjį ekraną
Geriau nei gerai
Jau seniai mėgau šį žaidimą. O dabar tai mobiliajame telefone? Nuostabu
Butu idomu nulaužta versija ismeginti.
Aš sumokėjau už priedus ir dabar sako, kad turiu juos pirkti dar kartą, aš nesu patenkintas
Primine vaikyste
Žaidimai šaunūs
Žaidimas kartojasi įprastai versijai, todėl norėdami žaisti tikrą žaidimą, kurio kaina yra per didelė, turite nusipirkti priedus. 5/20
Aš per internetą visa gm perėjęs
Blogas žaidimas labai sunkiai įveikiamas
Gerai, aš skaičiau atsiliepimus ir pamačiau, kad kažkas pamatė, kad pradėjo žaisti nuo 6, nors tai skirta 12 ir daugiau
Cateau Adventure znrq
Vieno trūkstamo dalyko ww1.ww2 žaidime nebuvo dėl jo karo amžiaus
Labai smagus žaidimas, bet problema yra ta, kad jei paleidžiate režimą „NEĮSPĖJIMAS“, „Enemei Litualy“ prasideda stipriausiųjų lygyje ir esate beveik miręs, tačiau tai yra geriausias žaidimas, kurį esu žaidęs, nėra skelbimų, vadinasi, yra skelbimų, bet iš tikrųjų nedaug. !Tęskite puikų darbą ir taip pat girdėjau, kad netrukus pasirodys AGE OF WAR3, o aš nekantrauju laukti, kad netrukus pasirodys HOPE... 5 žvaigždutės jums🌟🌟🌟🌟🌟Vėl šis žaidimas yra nuostabus😍😍
Aš nesutinku su beveik visais apžvalgininkais. Turėjote pridėti dlc, nes jums reikia pinigų.
Lygiai taip pat kaip ir su „Stick War“. Įvertino šiuos žaidimus jau kitoje paskyroje, grįžo palikti kitą. Nostalgija ir meilė tau visais atžvilgiais. Gaila, kad „Stick Page“ mirė, o „Newgrounds“ nustojo atnaujinti. Aš myliu jus, draugai!
Klasikinis žaidimas Apskritai paprastas, geras, paprastas, gražus.