Post by campnubcodemand on Mar 6, 2022 19:27:38 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Air Force - 1945 War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Air Force - 1945 War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz token hack ▞▞▞
▞▞▞ Air Force - 1945 War 2022 version ▞▞▞
Air Force - 1945 War Arkade mnm
Çox pis
Gözəl oyundur amma başqa seçim olmadığına görə cəmi 2 ulduz verdim, ümid edirəm bu oyunu daha da təkmilləşdirəcəm...
Mən bu oyunu sevirəm, çünki çox şirindir
Bu yaxşıdır
Deeu yadav
Yarımçıq görünür. Sikkələrin mənası nədir? Heç nəyi təkmilləşdirə bilməzsiniz. Həmçinin mərhələlər daha uzun və daha çətin olmalıdır. Təkmilləşdirmələri gözləyirik.
Helt Forsvar Kong Strategi bto
Gözəl atıcı, təşəkkür edirəm, devz
Əla
Bu heyrətamiz oyundur, onu sevirəm 💙 Bütün günü yorulmadan oynaya bilirəm
Oyun me level kitni hai
Yaxşı deyil
Oyuna nəzarət ən pisdir
Sadəcə yaxşı, amma çox sürətli
Air Force - válka 1945 Arkády vzg
bunu sevirəm
Bu gözəl oyundur. Sadəcə, sensor dəqiq işləmir .. Zirehli maşın yavaş ND həmişə toxunulan nöqtənin üstündədir..
Bu oyun o qədər heyrətamizdir ki, onu sevirəm və mən də səhnə qollarını xoşlayıram, əyləncəni artıran bir çox mərhələdir
Bu oyun haqqında fikrim. Mən bu oyunu sevirəm, insanlar hələ də oynayır, oynamaq üçün pulsuzdur, çox yaxşı bir şəkilə ehtiyacınız yoxdur. Oynamaq pulsuzdur və çox gözəl qrafikaya malikdir
👊👍👍👌👌
Air Force - 1945 War ארקייד vde
Möhtəşəm oyun, səs, hərəkət, hərəkətlər və s. Fantastik, mən çox həzz alıram. Bunun üçün 10 baş barmaq.....
Çox gözəldir 😎💯və mən də bundan həzz alıram inşallah oyunun sonuna qədər bunu bacararam hey ♥️👍💯
Əla 😊 oyun diqqəti cəmləməyə, konsepsiyanı sevməyə kömək edir
Gözəl vaxt qatili. Çox çətin deyil, çox asan deyil. Gözəl balans
Hər yerdə yenilənmiş qara kvadratları yoxlayın.
𝑵𝒊𝒄𝒆 𝒐𝒏𝒆 𝒃𝒖𝒕 𝒕𝒐𝒐 𝒆𝒂𝒔𝒚 𝒂𝒏𝒅 𝒍𝒆𝒗𝒆𝒍𝒔 𝒍𝒆𝒗𝒆𝒍𝒔 𝒕𝒐𝒐 ... 𝒏𝒐 𝒄𝒉𝒂𝒍𝒍𝒆𝒏𝒈𝒆 𝒂𝒕 𝒂𝒍𝒍
Mən oyunu sevirəm, darıxdırıcı vaxtlarda məni məşğul edirdi haha. Amma mən reklamları bloklayıram, reklamlara dözə bilmirəm
Air Force - 1945 War Arcade lgn
Yaxşı, xoşuma gəlir, götürmək və oynamaq asandır. Reklamlara dözmək olar. Heç bir təkmilləşdirmə olmadığı üçün niyə qızıl toplamağa həvəsləndiyimi bilmirəm. Düşünürəm ki, ölsəniz, başqa bir həyat almaq üçün istifadə edə bilərsiniz. VƏ NİYƏ sağ qalanları xilas etmək üçün belə əziyyət çəkməliyəm?! Bunun müqabilində heç bir şey almırsınız, bir neçə qızıl sikkə dəyməz, çünki düşmən sizi döyəndə dayanmalısan. Ödənişsiz çox risklidir, sadəcə vidalayın dedim və onların yanından keçdim. Onları qızıl üçün vura bilsək, daha əyləncəli olardı.
Ən yaxşısı
Yaxşı s
2021-ci ilin ən yaxşı oyunu, Möhtəşəm bir oyun yaratmaq üçün zəhmətinizə görə hər kəsə təşəkkür edirik.
Hesaba ehtiyac yoxdur. Mənə köhnə Nintendo hərbi cip oyunu "Çaqqal"ı xatırladır. Xüsusi təkmilləşdirmələrə ehtiyac yoxdur. Nə qədər çox "P" (Gücləndirici), silahınız bir o qədər yaxşıdır. Üstəlik, P.O.W-ları da xilas etməlisən. Düz irəli, hərbçilər onları vur. Çox nostalji. 😄
Air Force - 1945 War Arkadspel ogc
Yaxşı vaxt keçir.. oyunçu üçün asan
Yaxşı və heyrətamiz çox gülməli oyun
Yah app humko bahut achcha lagta h
Aik ml
Yazıq
Oynamaq üçün aça bilmədi
Bakbash
Keçmiş zamanın Yaxşı Vaxtı. Nostalji hiss.👍