Post by campnubcodemand on Mar 6, 2022 19:30:52 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת סיבולת אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Idle Arks: Build at Sea 2022 version ▞▞▞
Idle Arks: Build at Sea Εύκολα gjun
זה בסדר. המשחק טוב, האירועים לא. האירוע הנוכחי נעשה כך שלא תוכל להגיע עד הסוף מבלי להוציא $. בעיקרון בשלב השלישי בניתי את הספינה שלי כמה שאני יכול וכדי להמשיך לחקור אני צריך להביס כמה מפלצות. אבל אני מובס בכל פעם וזה אומר לבנות עוד נשקים ולקבל יותר עצמות, אבל אני לא יכול לבנות יותר נשקים מכיוון שזה תלוי בכמה חקרתי ואני לא יכול לחקור בהתחשב בכך שאני לא יכול להביס את המפלצות. אז זה מאוד מתסכל.
אחלה של אפליקציה פשוט מת אליה
TRANSFORMERS: Forged to Fight پرتحرک aor
מכונת מודעות. אני יכול להגיד שיש לזה המון פוטנציאל; אבל השם שלהם לא נכון, המשחק רחוק מלהיות נקי מבאגים. בעיות גזירה, שגיאות תאורה, המשחק מתייקר עם מטבע המשחק, אתה צריך לצפות בפרסומות כדי לקבל פרסים על פנינה שמשחקים אחרים נוהגים לתת לך בחינם. אם המשחק לא מקבל עדכון כדאי, אז אני ממליץ ברצינות לעזוב אותו. עדכנתי את הביקורת הזו פעמיים עכשיו, בשתי הפעמים השארתי ביקורת נוספת ומבקרת יותר. מאוכזב ברצינות.
כצכתכלכ
כיף אבל דורש צפייה בתוספות או ימי המתנה למשאבים. מתחיל לשחק מהר עם משאבים זמינים אבל לאחר כמה רמות המשאבים הנדרשים לבנייה הם עצומים. מבלי לצפות בתוספים עבור משאבים או כדי להכפיל את התפוקה שלך למשך שעה, אתה תקוע מחכה ימים שלמים כדי לשדרג את הרפסודה שלך. מגיע לנקודה אם אתה רוצה להתקדם אתה משלם על המשחק או צופה בהוספות אינסופיות.
משחק טוב מאוד הבעיה היחידה שלי היא שיש כל כך הרבה פרסומות, ודבר אחד נוסף הוא שאני מרגיש שהגרפיקה טובה אבל היא יכולה לשפר אותם אפילו יותר. Js
משחק מרגש ואמין כל כך. תמיד יש מה לעבוד בשביל זה הכל התקדמות וזה מה שאני מחפש במשחק 5 כוכבים בוודאות
זאת אפליקציה חרבנה אבל שמתי חמש כוכבים בשביל הארבעים יהלומים
ישתנה ככל שהניסיון שלי ישתפר... משחק מהנה וקונספט מסודר, אבל בינתיים הוא קצת חסר... אני לא יודע מה חסר לו, כשאני מבין את זה, אני אשנה את הביקורת שלי עריכה: ירד ל-2 כוכבים , המשאבים נדירים ביותר, אלא אם כן אתה אוהב פרסומות, הישגים נעולים מאחורי פרסומות, ואין לך מידע על איך שמשהו יתפתח... לא המשחק הגרוע ביותר שיש, בהחלט יש לו פוטנציאל מסוים, אבל יותר מדי פרסומות ואין מספיק פרס
משחק מהנה מאוד. התלונה היחידה שלי היא שהמשחק קפא כעת בפעם השנייה. זה נתקע במסך ההפעלה ולא ייטען. זוהי ההתרחשות השנייה של אותה תקלה. שני המקרים התרחשו בנקודות שונות של התקדמות לאורך הסיפור.
פרסומת שורצת...נורא! אחרי שהתחלתי זה נראה כיף והשלמתי עם כמה מודעות. ואז הבנתי שאתה חייב לצפות בפרסומות על הכל! משאבים-מודעות, פרס הישגים. פשוט ניגש לסימן המשחק של שעתיים כדי לראות אם זה השתפר או פתח משהו שצפיתי בו ביותר מ-200 מודעות. יש אפילו הישג לצפייה במודעות, ואתה צריך לצפות במודעה כדי לקבל את הפרס! המשחק בהחלט לא שווה $17.99 כדי להסיר מודעות. לא התקנה!!!
יותר מדי תוספות ובחלק מהתוספות יהיו שגיאות שיופיעו על ידי כך שאי אפשר לצאת החוצה. אני צריך להפעיל מחדש את כל המשחק כדי להמשיך. אני אוהב את המשחק עם זאת, כאשר אני יכול לשחק.
אתה פשוט צופה בפרסומות כדי לעשות הכל. זה לא הרבה משחק. אתה לא בוחר איפה למקם דברים או לאן ללכת. אתה פשוט צופה בפרסומות כדי להתקדם. הסיבה היחידה שאני משלם את זה היא כדי לחול נקודות עבור קומיקס טפיטון. ברגע שאקבל את כל הנקודות עבור תשלום הזבל הזה, אסיר אותו.
המשחק היה כיף עד שהגיע לנקודה מסוימת (אסגארד) בהרפתקה ואז המשחק נשבר. המסך ביסודו כחול, ללא אריחים או משהו ומשאבים תקועים ב-300. לא יכול לעשות כלום, הסר והתקן מחדש ואיבד התקדמות בתהליך. התחיל שוב, הגיע לאותה נקודה בהרפתקה וזה קורה שוב. כמו שאמרתי המשחק שבור מעבר לנקודה מסוימת
ממש כיף
המשחקיות שלו בסדר, אם כי לפעמים לא יכולתי לצפות בפרסומות של עץ, וזה לא כל כך כיף לדעת שאתה לא יכול לעשות שום דבר כדי להתאים אישית ו/או להתאים את הרפסודה שלך, מה שהופך אותה למשעממת למדי.
סיימתי את שלב 8 זה משחק מדהים ממש ממליצה לכל אחד בכל גיל💖💖
משחק פנאי טוב שמלמד ומפתח
כיף מאוד ממליץ
האם אתה אוהב לצפות בפרסומות? אז זה המשחק בשבילך... ניסיתי את זה בכנות ופשוט לא הצלחתי לעשות את זה אחרי הפרסומת ה-50. כמובן שכדי לעשות משהו במשחק אתה צריך לצפות בהם. לא אכפת לי מכמה פה ושם. אבל על כל 5 שניות של משחק אתה צריך לראות 30 שניות של מודעה. בהחלט לא שווה את ההורדה...אלא אם כן כמו שאמרתי אתה אוהב לצפות בפרסומות, אם זה המקרה הורד את זה מיד אתה תהיה מאוד מרוצה.
המשחק הזה נפלא עד כה. אבל יש לך בעיה אחת בפרסומות. זה לא יאפשר לך לדלג על המודעות. זה מאלץ אותך לראות את המודעות בבקשה תקן את זה. תודה על זמנך.
סימולטור מודעות. חבל, כי משחק הליבה מהנה ברגעים הקצרים שמותר לך לשחק בו.
היה כיף כל עוד זה נמשך, בערך 5 ימים או משהו לתוך המשחק הזה הופך להיות שכר עצום כדי לזכות ספייק שבו אתה כמעט נאלץ לצפות בפרסומות או לשלם עלויות גבוהות כדי להתקדם. לדוגמה, חוויית הוספה בחינם עולה בסביבות $18. האירועים פוגעים בחומת תשלום במובן מסוים שבו אתה יכול רק להתקדם עד כה ואתה צריך לשלם כדי לנצח מכיוון שאי אפשר להתקדם לתגמולים אמיתיים במקום במטבע הפרימיום של המשחק
משחק גרוע!!! אפילו לא דומה לפרסום
אוהב שנאה, משחק בסדר, יותר מדי תוספות. הייתי שוקל דולר עד חמישה דולר כדי להסיר תוספות, אבל המשחק הזה מצפה ל-18 דולר כדי להיפטר מתוספות, אני נשבע שצפיתי לפחות ב-200 תוספות ביום. אני כל כך עצבני מאז איסוף משאבים הוא כל כך איטי עד כאב בלי התוספות האלה. כמו כן, המשחק מעניק אבני חן עבור הישגים מסוג גביע, אבל אתה צריך לצפות בתוספות כדי לקבל את אבני החן שכנראה צפית בהוספות כדי לקבל. ביקורות נוספות מופתעות אינן קריטיות, אבל מלבד התוספות, משחק טוב.
רוצח זמן הגון .... זה הדבר הטוב היחיד לומר! עכשיו לרע: 1. יותר מדי מודעות. 2. חומת תשלום מסיבית להתקדמות משחק מאוחרת יותר. 3. אין התאמה אישית...בכלל. 4. "שורת סיפור" מאוד מאולצת אם אפשר בכלל לקרוא לזה ככה. 5. מאוד באגי לפעמים. 6. חלקי עץ אינם מניבים מספיק כדי לבנות משהו ברמות מאוחרות יותר. 7. קוף הוא חסר ערך לחלוטין. טיפים לצוות המפתחים: 1. היה פוטנציאל, תקן את המשחק שלך. 2. צ'יל עם הפרסומות הסופר חוזרות. 3. הפוך את זה פחות משתלם לזכות/להתקדם. הוסר.
למעשה מאוד אהבתי לשחק את המשחק הזה כי זה היה עובר זמן טוב. כן היו לו מודעות, אבל זה לא היה כל כך נורא אם פשוט לא לחצת על החלונות הקופצים. הבעיה היחידה שיש לי שזה התעדכן והכל נעלם. המשחק איפס לחלוטין את כל מה שהגעתי עד כה חוץ מכמה מהאנשים. זה פחות או יותר החזיר אותי לשלב הראשון ולקח את כל ההתקדמות, המטבעות והג'מים.
כאדם שמבין עד כמה פרסומות מעצבנות. למדתי פשוט להפעיל Wi-Fi כשאני משחק משחקים. אז 5/5 למשחק מזדמן.
מדהים
בכנות זה די הגון עד לאירוע. לאירוע יש חלק שהוא ממש בלתי אפשרי. באזור השלישי אתה ממש לא יכול לנצח בקרב על הדשן השני. הדרקונים תמיד מנצחים ויש לי את כל הבניינים שמותר לי לבנות, אז זה אומר שהשחקן לא יכול לנצח בלי לשלם עבור צוות דרקון אלדר שגורם נזק כפול. הייתי צריך לחזור ולערוך את זה לכוכב 1 כי רק עכשיו הבנתי שזה ה"שלם כדי לזכות" הכי מילולי שקיים.
כחכ
נעננננ
בהתחלה המשחק לא היה רע. לא היה אכפת לי לצפות מדי פעם בפרסומת. עם זאת, עברתי בערך חצי מהמשחק והעיפו אותי מהמשחק. הסרתי את המשחק והתקנתי אותו מספר פעמים. כל מה שאני יכול להשיג זה מסך חום של מוות!!! המשחק מתחיל להיפתח ואז עובר למסך חום ומסרב להמשיך הלאה. אני בטוח שכבר איבדתי את כל מה ששילם עליו קודם לכן, מכיוון שנאלצתי להסיר את התקנת המשחק מספר פעמים.
המשחק התחיל בסדר אבל עכשיו המשחק אפילו לא נטען אל תבזבז כסף בניסיון לרכוש את האפשרויות ללא פרסומות כי ברגע שתגיע לאי האחרון הוא ייסגר אתה מאבד את כל ההתקדמות שלך וזה כבר לא ניתן לשחק
מת על המשחק
עשיתי רק בשביל היהלומים