Post by campnubcodemand on Mar 6, 2022 19:44:19 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lineage2M ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lineage2M IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code veliko vira ▞▞▞
▞▞▞ Lineage2M 2022 version ▞▞▞
Zbogom moj stari prijatelj L2
Zmleti, znižaj PK za višje stopnje v izravnalnih območjih, pojdi nazaj v mesto, porabi napitke za zdravljenje, ponovno mleti, spet znižaj PK in tako naprej in tako naprej, tako kot dobro vse dni z L2, pošteno , igra izgleda dobro, vendar imam čas za takšen grind.
Lepa igra človek, vendar zaostaja
Ne delajte v sistemu Windows 7 x64
Plačajte za zmago v igri garbage bot
Obljubili so, da gumba AUTO ne bo. Od takrat sem čakal več kot dve leti. Prejeti to ... Žalostno. Dovolj imamo takih "mmo" s tvojim likom, ki vse dela sam.
Vau, izbriši mojo recenzijo. Ponavljam, ne izgubljajte časa s tem. To ni linija 2. Nič skupnega. Vsaj en znak se ne ujema
Ne morem igrati, pravi, da regija mojega računa ni na voljo ali je slaba, vendar je ena izmed redkih držav, ki so NAVEDENE na seznamu držav »Prijava«. Ne zasluži si niti 1 zvezdice. Razočaran
Vredno pozornosti!
Rod je mrtev! Drugo plačilo za zmagovalno vrsto igre.
Igro lahko namestim v svoji regiji iz trgovine Google Play, vendar piše, da je ne morem igrati zaradi regije? Kaj za vraga?
Naloge so precej težavne, 1. del. Ubij 30 mafij, nato 2. del. Ubij še 70 mafij. 3. del. Ubij še 150 mafij, brez indikatorja DMG ali HP za mafije, brez strežnikov En samo ruski, čeprav je približno 20 različnih strežnikov, najslabši Na trgu MMORPG je P2W v tej dobi običajen, vendar to preveč prihaja od razvijalcev, kot je NCSOFT, napitki dobesedno porabijo ves vaš inventarni prostor, sploh niso priročni, najslabša podpora, ki ne more uporabiti niti Google Prevajalnika (vsaj) Odgovorite na angleške ocene.
Popoln darovalni drek, po 35. stopnji nagrade za naloge niso dovolj niti za bradavice in pločevinke. Darujte ali zanič.
Lineage 2M je večinoma dobra v primerjavi z drugimi mobilnimi igrami MMORPG, toda po tednu uporabe načina varčevanja z energijo je igra privedla do izgorevanja slikovnih pik mojega AMOLED zaslona (Samsung s10). Zdaj bom igral samo na PURPLE, da rešim svojo napravo pred dodatno škodo.
Čudovit hardcore mmorpg
Не совсем понял откуда столько хейта. V Po celem prvem vpečatlenju lepa in zelo celo nič taka igra. намного лучше, чем л2 революционен и прочие. судя по оценке ожидал намного худшего
Popoln!
Slaba samodejna igra
Grozno, nič skupnega z lineage 2. Nenehno jim brišejo slabe ocene, zato bom še naprej objavljal nove
Tukaj smo. La2M je odprl svoja vrata, končno je prišla "prenova legendarnega la2 z vsemi popravljenimi negativi c4" in... To je isti la2, vendar z večjim številom poligonov. Vse isto sranje, s katerim ste se igrali leta 2007, je zdaj na pametnih telefonih, s sijočimi teksturami in manj sličicami na sekundo kot irl datumi lv80 la2 noliferja. Tldr: poljubite svoj fps v slovo, tudi če je bil vaš telefon pred dvema letoma nadpovprečen. In vse to za iste stvari, ki so bile dolgočasne celo leta 2007. Zakaj?..
Najboljša igra vseh časov!
Zakaj ne morem ustvariti likov Soldier, Lancer in Stonebow? Ali obstaja razlika med igranjem igre s telefonom in računalnikom?
💩
เรียนภาษาญี่ปุ่นง่ายๆ การเดินทางและท้องถิ่น ulfn
Ponovno sem odstranil svojo oceno, zato tukaj 1*
Na začetku ne morete ustvariti svoje velike lepotne temne vilenjake. To je preprosto nesprejemljivo za človeka kulture, kot sem jaz. Grozen sistem monetizacije, slaba optimizacija, vse je samodejno.
lepo
Lahko se povežete samo z ruskim strežnikom, igra je tudi v ruskem jeziku. 1 zvezdica, ker že četrtič izbrišejo moj komentar
Sploh se ne zažene pravilno, zelo razočaran..
Dobra ideja, vendar ima velike težave z regijami, samo prisili vas v napačno skupnost. HEAVY Pay 2 Zmagajte v igri, nekateri posamezniki plačajo toliko, kot stanejo stanovanje in zaradi nizke % možnosti ne dobijo, kar želijo. Veliko te ubijejo, ko afk kmetujejo brez razloga (razloga, ker te hočejo ubiti). Visok % nesramnih ppl. Spominja me na igro tamagoči - če hočeš nekaj dobiti, se moraš zbuditi sredi noči, da prilagodiš mesto na kmetiji. Na spletu MORATE biti 24 ur na dan, 7 dni v tednu, sicer ostanete predaleč zadaj.
Ne vem, kako za mene bo igra, no stavite višjo žogo avansom za različico PK
zaenkrat ni tako slabo
Piše, da je račun v drugi državi. Zaradi igre v Koreji Narn. Ne dovoli vstopa, rešite concern pred začetkom!
Lineage2M RPG xtg
Lineage2M ロールプレイング vkb
ZABAVNI PVP
Po nekaj dneh se sploh nisem mogel prijaviti, edino kar dobim je pojavno okno "oprostite za nevšečnosti" in neodzivnost "dotaknite se zaslona". Ja, s tem odlično delaš. 👍
Гуд
Zanima me, kako se je povečala z ocene 2,5 na 3,7. Mora biti plačana ocena ali kaj drugega prirejenega. Kakšna škoda družbe. Naj bodo 1* prihajajo ppl... Ruska igra za evropsko regijo. Nevednost je neresnična. In škoda za Google, saj ni možnosti, da je ta bs številka 1 med najboljšimi brezplačnimi igrami vlog. Tako smešno. Želim si, da bi lahko prijavil to zadevo, vendar niti ni takšne možnosti..
Zelo slabo na začetku. Prevod je mešan z ruščino. Podprite odgovore z njihovo smešno abecedo. Samo ruski klepet v igri. Dobra uvedba na evropski trg.
P2W. SLABA SKUPNOST. PODPORA JE MRTVA NIKOLI NE ODGOVORI. PLAČAJ SAMO ZA ZMAGO!!!
igral morda 10 minut in potem mi vedno pove, naj posodobim, vendar je igra posodobljena.
Končno 🎉 Lineage II Najboljša igra vseh časov ✅
moj jezik je angleščina, igra pa v fkn ruščini.
O človek, samodejni zagon... To ni rod, to je s..t. Zakaj ustvarjate tako brezdušno mobile grind? NCsoft izvaja nekaj klasičnih iger, kot je Lineage 2, ti trenutni trendi niso za vas in vaše igre. 0/5...
Po tem dnevu popravek ne more zagnati igre
Resnično ne razumem tega ponovnega bombardiranja. Vsi vedo, da so vse NC igre P2W, vsi vedo, da je Lineage2 ruska znamka nostalgije. Torej ... v čem je concern? kakšen smisel je pregledati bombardiranje tipičnega mobilnega MMORPG-autobattlerja. Btw še vedno lahko igraš kot F2P, ker še vedno lahko kmetuješ. To je samo igra "Kmetija", v njej ne poskušajte najti nekaj posebnega.
POPRAVITE SVOJO IGRO